Tri motrat - Almila Ada Bayazıtoğlu

Almila Ada Bayazıtoğlu ka lindur më 4 gusht 1994 ajo është një aktore, modele dhe balerinë turke. Ajo njihet më së shumti për serialin e njohur për të rinjtë “Adı Efsane”.


Të gjithë personazhet e "Tri motrat"

Özgü Kaya ka lindur në Stamboll. Shkollimi vazhdon në Konservatorin ...më shumë

Berker Güven ka lindur më 7 shtator 1994 është një ...më shumë

Melisa Berberoğlu ka lindur më 22 mars 1996, ajo është ...më shumë

Almila Ada Bayazıtoğlu ka lindur më 4 gusht 1994 ajo ...më shumë