Tri motrat - Episodi 52

Çfarë vendimi do të marrë Nezehati në lidhje me shitjen e shtëpisë? Someri ballafaqohet me Fatihun. A do të arrijnë Sadiku dhe Nesrini ta ndalojnë shitjen e shtëpisë së kujtimeve të tyre?

Të gjithë episodet e "Tri motrat"

Mustafai i bën një vizitë të papritur Ozerit. Çfarë do ...më shumë

Çfarë vendimi do të marrë Nezehati në lidhje me shitjen ...më shumë