Fi - EPISODI 25-26

fi25

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet në një tjetër njeri. Kush do ta ndihmojë Durunë kur ta përjashtojnë nga produksioni? Ozge do të përpiqet t’i afrohet Durusë, por a do t’ia dalë? Xhani nuk ka hequr dorë nga Billuri dhe i bën sërish një vizitë në shtëpi për ta kërcënuar. Ada pëson një krizë të papritur në studion e produksionit. Do të bindet Billuri t’i kundërvihet Xhanit me ndihmën e Ozges? Për t’i mbyllur gojën, Xhani do të kryejë një krim të tmerrshëm. Ozge do të bëhet dëshmitare e viktimës së dytë.

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë