Fi - Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya ka lindur më 1 korrik 1991 në Ankara Turqi. Ajo është një aktore shumë e njohur dhe e pëlqyer në Turqi. E kemi parë të eksperimentojë në fusha të ndryshme të artit. Rolin e saj të parë e fitoi në vitin 2006 në filmin “Sa” ndërsa në 2008 u bë pjesë e “Plajda”. Në vitin 2010, Serenay mori pjesë në Miss Turkey ku fitoi çmimin “Shoqëruesja e parë e Miss-it”. Në “Limon Agaci” ajo fitoi rolin e parë si protagoniste dhe pas kësaj u shfaq në shumë projekte të sukseshme si “Adanali”, “Lale Devri”, “Medcezir” etj.

Bukuria dhe protagonizmi i kanë falur edhe më tepër famë duke e bërë që të nominohet në shumë çmime dhe të fitojë shumë prej tyre ku përmendim 2 çmime në Golden Buttefly Awards.


Të gjithë personazhet e "Fi"

Berrak Tüzünataç ka lindur më 2 nëntor 1984 në Yalova, ...më shumë

Mehmet Gunsur ka lindur më 8 maj 1975 në Stamboll, ...më shumë

Serenay Sarikaya ka lindur më 1 korrik 1991 në Ankara ...më shumë

Ozan Guven ka lindur më 19 maj 1975 në Nuremberg, ...më shumë