Përtej reve - Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan lindi në 26 korrik 1979 në Izmir të Turqisë. Ai filloi të merrej me aktrim që në gjimnaz. Seriali i parë në të cilin mori pjesë ishte Ruhsar dhe më pas në serialet Yeditepe İstanbul, Koçum Benim dhe Alacakaranlık. Në 2010 mori pjesë në filmat Romantik Komedi, New York’ta Beş Minare dhe Bir Avuç Deniz. Në 2020 ai u bë pjesë e botimit “500 Muslimanët me më shumë influencë”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Përtej reve” nga e hëna në të premte ora 19:30 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Përtej reve"

Engin Akyürek ka lindur në 12 tetor 1981 në Ankara ...më shumë

Melisa Sözen ka lindur në 6 korrik 1985 në Stamboll. Ajo ...më shumë

Engin Altan Düzyatan lindi në 26 korrik 1979 në Izmir ...më shumë