Romancë në detin Egje - Eren Hacisalihoglu

Eren Hacisalihoglu ka lindur në 5 Qershor 1986 në Trabzor, Turqi. Gjatë periudhës kur ishte në gjimnaz, u zbulua nga një grup këngëtarësh profesionistë dhe aktorë. Ka marrë pjesë në shfaqje muzikore si “Fame” dhe “West Side Story”. Eksperiencën e tij të parë në aktrim e pati në serialin “Mavi Kelebekler” në 2011.

Ju do ta ndiqni në serialin “Romancë në detin Egje”  nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Romancë në detin Egje"

Alper Saldiran ka lindur në 1 Shtator 1984 në Turqi. ...më shumë

Oya Unustasi ka lindur në 31 Mars 1988 në Stamboll, ...më shumë

Eren Hacisalihoglu ka lindur në 5 Qershor 1986 në Trabzor, ...më shumë