Mbretëresha e Natës - Episodi 40-41

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet nga shtëpia. Policia nuk pranon dëshminë e Esrës se ajo ka qëlluar të atin, pasi provat tregojnë të kundërtën. Oktaji vendos t’i rrëfejë të vërtetën Kartallit mbi planin e Osmanit. A do ta marrë vesh Kartalli me anë të filmimeve se kush e ka ndryshuar plumbin në spital?

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë