Mbretëresha e Natës - Uğur Polat

Uğur Polat lindi më 1 Janar 1961 në Stamboll dhe  është  një aktor i mirënjohur turk. Ai ishte një student teatri në konservatorin e  Stambollit. Më vonë i bashkohet “Ankara Art Theatre” (Ankara Sanat Tiyatrosu). Filmi i tij i parë ishte “SIS” në vitin 1988 në të cilin luajti rolin e Erol!


Të gjithë personazhet e "Mbretëresha e Natës"

Merjem Uzerli ka lindur në 12 Gusht 1983 në Gjermani ...më shumë

Nëna dhe babai i Jëlldërëmit janë nga Mardina. Për shkak ...më shumë

Uğur Polat lindi më 1 Janar 1961 në Stamboll dhe  ...më shumë

Seda Akman lindi më 13 Janar 1978 në Kütahya, Turqi. ...më shumë

Selim Bayraktar lindi në vitin 1975 dhe ështëë aktor turk ...më shumë