Jetë e re - Nilperi Sahinkaya

Lindur më  23 Shkurt 1988 në Senegal, ajo e kreu shkollën fillore në Paris dhe më pas në Bern.

Në vitin 2003 vendosin që me familjen e saj të shpërngulen dhe të jetojnë në Ankara. Nga viti 2003-2006 ajo studioi  muzikë dhe arte në universitetin Bilkent.

Nilperi  ka marrë pjesë në seriale si : “Lost Bay” dhe “Pearl” por roli me të cilin ajo u bë shumë e njohur ishte  Seyma në  serialin “Stina e Qershive”.Murat është i njohur për shumë role në serialet turke nga mund të përmendim Poyraz Karayel, Kördügüm, Agir Roman Yeni Dünya, Fatmagyl, etj

Do ta ndiqni në serialin “Jetë e re” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Jetë e re"

Lindur ne Gjermani me 3 maj 1987, aktori i krahasur ...më shumë

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë ...më shumë

Lindur më  23 Shkurt 1988 në Senegal, ajo e kreu ...më shumë

Tayanç Ayaydin është një aktor turk i vlerësuar me shumë ...më shumë