Manuxhi i kërkon shpjegime Monës pse nuk pranoi që tenderin ...më shumë

Tana dëgjon Anushkën që po i bërtet Shorias në restorantin ...më shumë

Viniti çon Bulbulin në shkollë me makinën e tij dhe ...më shumë

Tana i thotë Monës se e ka kuptuar nga biletat ...më shumë

Pradipi pi shumë dhe nuk di se ç‘thotë. Duke menduar ...më shumë

Një person ende i panjohur vëzhgon vazhdimisht Anushkën dhe e ...më shumë

Mona bëhet gati që të firmosë dokumentet e divorcit, por ...më shumë

Të gjithë janë bërë gati dhe po presin Vinitin dhe ...më shumë

Z. Alok i dhuron Vinitit dhe Monës një veshje të ...më shumë

Gjatë mbledhjes Viniti thekson faktin se ecuria në punë ka ...më shumë

Pradipi e çon Anushkën në argjendari për të blerë unazën ...më shumë

Bulbuli akuzon babanë e vet se Mona do të martohet ...më shumë

Mona pranon që të martohet me Vinitin dhe Pradipi e ...më shumë

Pradipi ka filluar të pendohet që është lidhur me Anushkën. ...më shumë

Znj. Suhasi shkon të takojë Vinitin në zyrën e tij ...më shumë

Mona i thotë Bulbulit që të mos vazhdojë të ushqejë ...më shumë

Pradipi, Mona dhe prindërit e Pradipit takohen me avokatin për ...më shumë

Mona dëgjon Zojën teksa flet në telefon me dikë dhe ...më shumë