Pas suksesit të sfilatës, Demiri ka një surprizë për Gokçen. ...më shumë

Gokçe merr vesh lajmin e keq në lidhje me sfilatën. ...më shumë

Sema dhe Bartuja lidhen bashkë. Por a do të mundet ...më shumë

Gokçe mundohet të mësojë hapat e valsit në çdo mundësi ...më shumë

Rezani kërkon nga Hikmeti t’i mësojë makinën, si kusht për ...më shumë

Planet e Durusë për t’i prishur punë Demirit s’kanë fund. ...më shumë

Gokçe dhe Demiri do të kalojnë natën në shtëpinë ‘smart’, ...më shumë

Si do të reagojë Rezani pasi merr vesh të vërtetën ...më shumë

Hikmeti përfiton nga rasti dhe i propozon Rezanit për martesë. ...më shumë

Gokçe dhe Demiri fillojnë të punojnë në shtëpinë e tij. ...më shumë

Duruja mundohet të pajtohet me Kanin, pasi e ka braktisur ...më shumë

Hikmeti vendos të blerë një motor për t’i rënë në ...më shumë

Gokçe e gjen zgjidhjen për mbledhjen me japonezët, por a ...më shumë

Demiri habitet me ato që dëgjon nga Gokçe dhe vendos ...më shumë

Jonxha zbulon të vërtetën e hidhur në lidhje me “të ...më shumë

Bartuja fillon t’i vardiset Semës, edhe pse ajo është e ...më shumë

Demiri flet me Gokçen pas zhgënjimit nga Jelizi dhe bindet ...më shumë

Hikmeti dhe Bartuja shkojnë për peshk, sepse Hikmeti i dha ...më shumë

Vëllai i Gokçes kthehet dhe kjo do të thotë më ...më shumë

Nilai i kërkon Gokçes një nder dhe kjo e fundit ...më shumë