Pas shumë kohësh, katër shokët e lagjes do të bashkohen ...më shumë

Barëshi do t’i tregojë të atit për planet që Banuja ...më shumë

Në përvjetorin e martesës së saj me Samiun, Handani do ...më shumë

Pasi e lëndoi, Xhemreja do të përpiqet t’i kërkojë falje ...më shumë

Kuzeji dhe Aliu do të shkojnë në festën e ditëlindjes ...më shumë

Kuzeji do të takohet me Xhemren dhe do të fillojë ...më shumë

Kuzej dhe Gunej janë dy vëllezër me karaktere dhe ëndrra ...më shumë