Policia vihet në ndjekje të Zejnos dhe burgu është përgjigjja ...më shumë

Zejno dhe të tjerët mësojnë që Asllani ka zbuluar vendndodhjen ...më shumë

Zejno shikon shenja në trupin e djalit të saj dhe ...më shumë

Zejno ulet në tryezën e familjes Akbash, por me çfarë ...më shumë

Zejno arrin të bjerë në gjurmët e të birit dhe ...më shumë

Zejno lind foshnjën e saj, por duhet të kthehet në ...më shumë

Ela, një vajzë e vogël që merr mësime noti, përkeqësohet ...më shumë