Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë

Pas asaj që pa në shtëpinë në mal, Zymryti merr ...më shumë

Zymryti vendos të shkojë te shtëpia në mal. Kur shikon ...më shumë

Zejnepi largohet nga shtëpia e Akbashëve, por rrugës përkeqësohet. Asllani ...më shumë

Njerëzit e Hashimit bastisin shtëpinë e Akbashëve. A do të ...më shumë

Serdari kërkon të dijë se veprat e Xhevahirit për të ...më shumë

Znj. Hynkar i tregon Xhemresë se ishte babai i saj, ...më shumë

Gjatë një debati të ashpër mes Zymrytit dhe Zejnepit, Ela ...më shumë

Avokate Lejla gjen informacione të reja lidhur me çështjen. Si ...më shumë

Asllani zbulon se Xhevahiri kishte rrëmbyer Çënarin. Çfarë do t’i ...më shumë

E vërteta e ka goditur rëndë Elën. Zejno kërkon e ...më shumë

Zejnepi kërkon të marrë djalin e saj në rrugë ligjore, ...më shumë

Asllani merr Zejnepen në shtëpi. Ela sapo ka dalë nga ...më shumë