Lidhja e gjakut - Episodi 19

Pas asaj që pa në shtëpinë në mal, Zymryti merr një vendim për t’u larguar bashkë me fëmijët. Do ta pranojë Asllani këtë ikje të papritur? Ndërkohë, Serdari i kundërvihet Hynkarit dhe Asllanit për gjithçka ka ndodhur së fundmi.

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë