Lidhja e gjakut - Episodi 9

Zejnepi kërkon të marrë djalin e saj në rrugë ligjore, por të gjithë avokatët do t’i mbyllin derën. Çfarë do të ndodhë me marrëveshjen me irakianët? Në një çast debati mes Zymrytit dhe Asllanit, Ela do të mësojë të vërtetën rreth Çënarit.

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë