A do të arrijë Sumruja të bindë babanë e saj ...më shumë

Jagëzi shprehet për dashurinë që ndien ndaj Kumrusë. A do ...më shumë

Alperi i tregon Jasharit për torturën nga Tajfuni dhe i ...më shumë

Xhemili i lutet Jasharit për mëshirë. Sumruja flirton me shokun ...më shumë

Haxheri po thur një komplot djallëzor, por kush do ta pësojë nga ...më shumë

Jashari shkon te Haxheri për të bërë disa pyetje të ...më shumë

Sumruja shkon të takojë Egemenin. A do të ndahen ata ...më shumë

Alperi dhe Kumruja përfundojnë në komisariat. Të gjithë janë vënë ...më shumë

Hymaja do të zbulojë se nëna e saj ka ndërruar ...më shumë

Tajfuni i kërkon Alperit të punojë për të, por a ...më shumë

Sumruja dhe Egemeni takohen buzë detit. Çfarë do t’i rrëfejë ...më shumë

Egemeni humb ndjenjat në pyll. Nga çfarë vuan ai? Kumruja ...më shumë

Kumruja dhe motrat e saj përpiqen të gjejnë një zgjidhje ...më shumë

Haxheri i afrohet Kumrusë me qëllim që ta largojë nga ...më shumë

Sumruja merr një vendim tragjik. Një grup mafiozësh do të ...më shumë

Kumruja shkon për vizitë tek i ati, por a mund ...më shumë

Jashari del përpara trupit gjykues dhe pranon krimin. Çfarë dënimi ...më shumë

Si do të jetë deponimi i Jasharit në polici? A ...më shumë

Kumruja vjedh makinën e një avokati të njohur, Jagëz Shehirliollusë, ...më shumë

Ajteni tradhton Jasharin me fqinjin e tyre, Zybejirin. Haxheri i ...më shumë