Oriana rrezikon jetën në ndeshjen me dema. Tereza do të ...më shumë

Toni e gënjen Alberton për raportim me Orianën. Rauli tenton ...më shumë

Davidi sa vjen e dashurohet më tepër me Mian.  Oriana ...më shumë

Mia ligështohet në shpirt kur Alberto i kërkon që secili ...më shumë

Oriana i kërkon llogari Albertos për raportin me Mian, njëherazi ...më shumë

Alberto i premton Mias se do të ndahet nga Oriana ...më shumë

Mia dhe Alberto, të gjendur në prag të vdekjes, i ...më shumë

Mia mezi e mban përbrenda dëshpërimin, teksa sheh Alberton të ...më shumë

Gjithçka është gati për ditën e madhe, familja Roldan do ...më shumë

Oriana i rrëfen Mias që pret një fëmijë nga Alberto, ...më shumë

Gjatë ballos së organizuar nga fondacioni për mbrojtjen e femrave ...më shumë

Mia dhe Mari ia mbathin nga rezidenca Roldan që shërbimet ...më shumë

Reneja inatoset keq me babanë e tij, Brunon. Mari e ...më shumë

Oriana stis një plan kundër Mias e cila përfundon në ...më shumë

Santana tenton të përdhunojë Mian. Altagrasia paralajmëron Orianën se Mia përbën ...më shumë

Santana kërcënon Mian dhe të motrën. Tereza, me ndihmën e të ...më shumë

Oriana zemërohet keq kur Alberto mbron Mian. E motra supozon se ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës Nensi përkeqësohet, ndaj Mia dhe Meri ...më shumë

Mia i shpëton jetën Albertos. Karolina rend që të njoftojë ...më shumë

Vdekja e Don Oskarit, ndryshimi i testamentit shkaktojnë zemëratë te ...më shumë