Stina e qershive - Episodi 1

Ëjkyja shkon në shtëpinë e modës së zonjës Onem për të dorëzuar skicat e saj me shpresën se mund të fillojë punë. Ajazi dhe Ëjkyja ndeshen rastësisht duke marrë taksi dhe pikërisht këtu do të nisë dhe historia e tyre. Shejmaja përpiqet t’i bjerë në sy Metes, por a do t’ia dalë dot?

Të gjithë episodet e "Stina e qershive"

Ëjkyja realizon surprizën e saj për Ajazin me ndihmën e ...më shumë

Ëjkyja shkon në shtëpinë e modës së zonjës Onem për ...më shumë

Ajazi dhe Ëjkyja zihen, sepse pjesë e projektit të ri ...më shumë

Ëjkyja shkon me këmishë nate në zyrën e Ajazit për ...më shumë

Rizai i shkon Shejmasë në lagje dhe i premton se ...më shumë

Burxhuja i dërgon një kuti me çokollata Metes në emër ...më shumë

Emreja dhe Burxhuja sa vjen edhe afrohen më shumë me ...më shumë

Shejmaja tallet me Ëjkynë duke thënë se ajo nuk ka ...më shumë