Grasiela i kërkon ndihmë Huanit për të eliminuar Lusianën pasi ...më shumë

Bobi i rrëfen babait të tij se Lusiana e këshilloi ...më shumë

Për ta detyruar Grasielën që t’i ndajë fitimet e saj ...më shumë

Lusiana i kujton Grasielës se nuk e ka përmbushur premtimin ...më shumë

Grasiela do t’i pohojë Lusianës se ka interes për Davidin. ...më shumë

Davidi i kërkon shpjegim Grasielës se ç‘ndodhi me listën e ...më shumë

Grasiela fshin emrin e Lusianës dhe Migelit nga lista e ...më shumë

Lusiana i thotë Suzanës që Tano po e vuan shumë ...më shumë

Grasiela detyron mamanë e saj, Lilianën, që t’i rregullojë marrëdhëniet ...më shumë

Grasiela përpiqet t’i afrohet Davidit, por ai i bën të ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin për lulet që ai i dërgoi dhe ...më shumë

Grasiela sheh Migelin dhe Lusianën të puthen dhe i tregon ...më shumë

Grasiela i thotë Davidit se Migeli dhe Lusiana kanë lidhje ...më shumë

Perla përpiqet të bindë Davidin se Huani është i pafajshëm, ...më shumë

Marta i tregon Lusianës arsyen pse Liliana e urren aq ...më shumë

Grasiela i thotë Lusianës që ta lërë Davidin për shkak ...më shumë

Suzana i thotë Tanos se shpreson që Fernanda ta kuptojë ...më shumë

Fernanda i tregon Tanos se ndihet fajtore për vathët që ...më shumë

Fernanda, në gjendje të dehur bie nga shkallët, por Lusiana ...më shumë

Fernanda ndihet fajtore për veprimin që bëri kundër Lusianës dhe ...më shumë