Abidini debaton me Xhunejtin. Cila është arsyeja e debatit mes ...më shumë

  Asllëja shkon të mjekojë plagën e të vëllait. Ferhati ...më shumë

Ferhati dhe Abidini, gjatë darkës, përfshihen në një sherr me ...më shumë

Asllëja tek i vëllai. Për çfarë do të flasin ata? ...më shumë

Asllëja i tregon Jigitit të gjithë të vërtetën. Ky i ...më shumë

Ferhati dhe Asllë janë të rrethuar nga flakët. Shahini shkon ...më shumë

Idili vazhdon t’i mbajë qëndrim Namikut. Asllëja i qëndron afër ...më shumë

Ferhati ndodhet në sallën e operacionit dhe gjendja e tij ...më shumë

Ferhati qëllohet me armë dhe gjithçka filmohet nga një dron. ...më shumë

Shahini vazhdon të marrë në telefon dhe të kërcënojë Namikun. ...më shumë

Namiku merr një video kërcënuese nga armiku i tij i ...më shumë

Mes të shtënash, Asllë arrin t’ia mbathë në kohë që ...më shumë

Asllë i lutet Ferhatit që ta lejojë të kthehet në ...më shumë

A do t’i tregojë Ebru Xhemit për bisedën me Asllënë? ...më shumë

Ferhati lëndohet nga fjalët e rënda të Asllësë pas puthjes ...më shumë

Gjatë bisedës me Asllënë, Ferhati kujton momente nga fëmijëria i ...më shumë

Idil shkon të abortojë fëmijën. Si do të reagojë Namiku ...më shumë

Xhemi mëson se Jigiti është vëllai i Ferhatit. Asllë është ...më shumë

Jeteri shkon tek shtëpia e Jigitit dhe takohet me Sunën. ...më shumë

Xhemi merr në pyetje Ferhatin dhe Asllënë. A do të ...më shumë