Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë

Jigiti përfundon në burg pas vrasjes së Ebrusë. Ferhat lirohet ...më shumë

Ferhati i shpëton sulmit në burg. Ai zbulon që Ebru ...më shumë

Ferhati arrestohet për tentativë vrasjeje ndaj Asllësë. Namiku rreh për ...më shumë

Asllë rrëmbehet nga djaloshi që Xhunejti ka paguar për ta ...më shumë

Asllëja i tregon Jeterit mbi mesazhin e dërguar. A do ...më shumë

Ferhati i jep Namikut lajmin e largimit të Asllësë. Ky ...më shumë

Idili i tregon Namikut për takimin me Shahinin. Jigiti dhe ...më shumë

Abidini merr lajmin e vdekjes së Safijës dhe shkon të ...më shumë

Asllëja përballet me Jeterin duke i thënë se e di ...më shumë

Abidini kërcënon Xhunejtin dhe detyron Safijën të shkruajë një letër ...më shumë

Namikun e shqetëson fakti që Ferhati mund të bjerë në ...më shumë

Asllëja mëson se Ferhati është djali i Namikut. Çfarë do ...më shumë