Dashuri bardhezi - Episodi 33

Idili i tregon Namikut për takimin me Shahinin. Jigiti dhe Ferhati përballen përsëri me njëri-tjetrin. Për çfarë do të debatojë Ferhati me Asllënë? Xhunejti bëhet xheloz kur sheh Gylsymin me Abidinin. Namiku ka një lajm për të ndarë me familjen. Ferhati kërkon që Asllëja të largohet duke e lënë të lirë.

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë