Dashuri bardhezi - Episodi 34

Ferhati i jep Namikut lajmin e largimit të Asllësë. Ky i fundit i thotë Xhunejtit të eliminojë Asllënë sa më shpejt të jetë e mundur. Asllëja i çon një mesazh Ferhatit duke i treguar se berber Nexhdeti nuk është babai i tij dhe i kërkon që të pyesë Namikun. A do ta lexojë atë mesazh Ferhati?

 

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë