Dashuri bardhezi - Episodi 29

Namikun e shqetëson fakti që Ferhati mund të bjerë në dashuri me Asllënë. Xhunejti merr për herë të parë fëmijën e tij në krahë. Abidini dëgjon një bisedë mes Jeterit dhe Gylsymit dhe mëson se fëmija nuk është i tij. Asllëja është e lumtur sepse Ferhati e lejon që të punojë në spital.

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë