Dashuri bardhezi - Episodi 35

Asllëja i tregon Jeterit mbi mesazhin e dërguar. A do të mundet ajo ta fshijë atë mesazh? Xhemi takohet me Ferhatin dhe i thotë se tashmë ai s’ka asnjë dyshim mbi martesën e tyre. Pas kësaj, Ferhati shkon të takojë Asllënë. Çfarë ka për t’i thënë ai?

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë