Dashuri bardhezi - Episodi 37

Ferhati arrestohet për tentativë vrasjeje ndaj Asllësë. Namiku rreh për vdekje Xhunejtin sepse ka vepruar sipas kokës së tij. Ferhati i lë amanet Asllënë Jigitit. A do të mund ta provojnë Asllëja dhe Jigiti pafajësinë e Ferhatit?

 

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë