Dashuri bardhezi - Episodi 36

Asllë rrëmbehet nga djaloshi që Xhunejti ka paguar për ta vrarë atë. Ferhati niset ta shpëtojë atë. Çfarë plani ka kurdisur Xhunejti? Më në fund, Ferhat e Asllë pranojnë dashurinë për njëri-tjetrin dhe kalojnë natën së bashku.

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë