Xhemi mbërrin në kohë dhe bisedon me Asllënë, por kjo ...më shumë

Asllë mundohet sërish të arratiset, por Ferhati i ka ngritur ...më shumë

Ferhati përballet me Jigitin. Asllë tenton të arratiset por përsëri ...më shumë

Asllë vendos të martohet me Ferhatin për t’i shpëtuar vdekjes. ...më shumë

Ferhati i bën Alsit një dhuratë për ditëlindje. Xhemi shkon ...më shumë

Alsi braktis festën e ditëlindjes për t’u kujdesur për pacientin. ...më shumë

Ai është i përfshirë në botën e krimit, ndërsa ajo ...më shumë