Dashuri bardhezi - Episodi 30

Abidini kërcënon Xhunejtin dhe detyron Safijën të shkruajë një letër lamtumire që të duket sikur ajo ka braktisur atë dhe fëmijën. Ferhati dhe Asllëja janë të detyruar ta kalojnë natën në një shtëpizë buzë detit. Abidini i jep lajmin familjes për largimin e Safijës dhe ia beson djalin Gylsymit.

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë