Kerimi do të inatoset shumë me veprimin e Xhemit dhe ...më shumë

Nesrini do të përpiqet të puthë Xhynejtin, a do ta ...më shumë

Nesrini ia del ta bindë Kerimin për Xhynejtin që të ...më shumë

Kerimi do të kërkojë të bëjë fëmijë me Nesrin. Si ...më shumë

Ipeku përballet me Hazimin, çfarë do të ndodhë mes tyre? ...më shumë

Nesrini do të përpiqet të zbulojë sekretin e Seldës, a ...më shumë

Nesrini do t’i tregojë mamasë së saj për ndjenjat që ...më shumë

Ipeku do të kalojë një ditë me mamanë e saj ...më shumë

Nesrini çmendet nga xhelozia për Xhynejtin dhe Filizin dhe do ...më shumë

Sulltana dhe Tuba nuk e pranojnë martesën e Kerimit dhe ...më shumë

Filizi fillon të njihet me familjen e saj, si do ...më shumë

Nesrini inatin e Kerimit do t’ia nxjerrë Tubës dhe Xhemit. ...më shumë

Kerimi do t’i propozojë Nesrinit për martesë. Gjendja shëndetësore e ...më shumë

Filizi mbetet mes katër rrugëve. Kerimi do të diskutojë me ...më shumë

Nesrini po i afrohet gjithmonë e më shumë martesës me ...më shumë

Kerimi do të detyrojë Seldën të firmosë dokumentet e divorcit. ...më shumë

Nesrini bie në tokë pa ndjenja. Do të arrijë të ...më shumë

Xhynejti çmendet kur merr vesh lidhjen e Nesrinit dhe Kerimit. ...më shumë

Sulltana do t’i kërkojë llogari Ipekut për sekretin që i ...më shumë

Selda do të zemërohet së tepërmi dhe do të përballet ...më shumë