Dashuri me qira - EPISODI 190

Familja e Defnes ndien mungesën e kësaj të fundit, por a do ta pranojnë ata lidhjen e saj me Omerin? Cila është loja e radhës së Korajit dhe ç’do të arrijë duke kërcënuar Omerin se do t’i vërë flakën vetes? Kompania do të organizojë një festë për fëmijët jetimë me rastin e Vitit të Ri.

Të gjithë episodet e "Dashuri me qira"

Defne organizon një surprizë për t’i dhënë lajmin e shtatzënisë ...më shumë

Defne do t’i lërë të gjithë gojëhapur me sfilatën e ...më shumë

Seda dhe Sinani do të martohen në një ceremoni të ...më shumë

Çfarë do të zbulojë Defne në kompjuterin e Omerit që ...më shumë

Sinani dëshpërohet pas vendimit të Sedës për të mos bërë ...më shumë

Seda dhe Lara shpërngulen në shtëpinë e Sinanit duke nisur ...më shumë

Familja e Defnes ndien mungesën e kësaj të fundit, por ...më shumë

Defneja ndihet e dëshpëruar krejt e vetme në shtëpi pas ...më shumë