Familja Kuqézi - Episodi 6

Viola dhe Zhani, komshinjtë e Kuqezëve grinden me njëri-tjetrin. Bela duhet të kujdeset për Violën në depon e tyre, ndërsa Berti për Zhanin që fle në makinën e tij. Ndërkohë Dora kërkon të mësojë makinën. Por dy instruktorët, Edi dhe Fatjoni nuk do të jenë të mjaftueshëm për të.

Të gjithë episodet e "Familja Kuqézi"

Kuqezët vendosin të shkojnë në një vend të largët dhe ...më shumë

E nxehur nga mënyra me të cilën Viola shprehjet për ...më shumë

Bela nuk mund të këndojë në konkursit e karaokes, ndaj ...më shumë

Berti nuk kupton se psërse Bela është e nervozuar nga ...më shumë

Viola dhe Zhani, komshinjtë e Kuqezëve grinden me njëri-tjetrin. Bela ...më shumë

Fatjonit i është infektuar gishti ngaqë ha me dhëmbë thonjtë ...më shumë

Kuqezët vendosin të lyejnë shtëpinë, por zgjedhja e ngjyrës së ...më shumë

Teze Beti mbërrin si mysafire në shtëpinë e Kuqezve. Problemi ...më shumë