Flakë pasioni - EPISODI 11

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja të mos largohet nga shtëpia.

Meleku do te zgjedhe perpara dashurise së re që po lind mes saj dhe Hysenit.

Kerimi do të organizojë një festë në shtëpi me miqte e huaj, por Hylja nuk eshte dakort.

Të gjithë episodet e "Flakë pasioni"

Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë