Bajrami do të hiqet si i sëmurë që e shoqja ...më shumë

Çfarë do të ndodhë pas dasmës madhështore? A do të ...më shumë

A do të pranojë Meleku të martohet me Kerimin? Çfarë ...më shumë

Si do të reagojë Meleku kur të kuptojë se Hylja ...më shumë

Më e vendosur se kurrë, Hylja qëndron në shtëpinë e ...më shumë

Një shtatzëni e papritur prish gjithë planet e Kerimit. Si ...më shumë

Hylja do të bindë Filizin të mbajë fëmijën në këmbim ...më shumë

Kerimi vendos të shkojë në Kenia për të punuar. Ndersa ...më shumë

Bajrami do të urdhërojë Hyljanë të kthehet së bashku me ...më shumë

Kerimi merr djalin dhe ia kthen Filizit. A eshte Hylja ...më shumë

Kerimi eshte për darkë me bashkëpunëtorët nga Kenia, ndersa Hylja ...më shumë

A do të arrijë Mehtapi të bëjë për vete Bajramin? ...më shumë

Kerimi vendos të kthehet në Turqi pas lajmeve për skandalin ...më shumë

E shqetësuar se mos Filizi tregon diçka, Hylja nuk di ...më shumë

I shqetësuar për gjithçka ka ndodhur, Kerimi do të akuzojë ...më shumë

Kerimi vjen i dehur në shtëpi, por ç’do të ndodhë ...më shumë

E lodhur nga gjithçka që po ndodh, Hylja shpërthen në ...më shumë

Meleku vendos të shkojë të takojë Hyljanë, por si do ...më shumë

Hyseni nuk zbret në darkën ku Myfiti, vjehrri i tij, ...më shumë

Bajramin e dërgojnë me urgjencë në spital dhe për fat ...më shumë