Hylja dhe Kerimi kurrsesi nuk arrijnë të bëjnë paqe me ...më shumë

Hyseni i ofron punë në minierë Kajasë. A do të ...më shumë

A do të pranojë Hylja që të zëvendësojë Xhemin? Zejnepja ...më shumë

Mine shkon të takojë Bajramin, por truproja e tij i ...më shumë

Kerimi darkon me Hyljanë në fshat dhe kupton që ka ...më shumë

Zejnepja përmendet. Kërcënimi është forma më e mirë për të ...më shumë

Mehtapi merr miratimin e Bajramit që të martohet me Gyndyzin. ...më shumë

Hylja kthehet në shtëpi dhe Zejnepja e sulmon. Atifi ka ...më shumë

Pse do të shtrohet Filizi në spital. Kush e manipulon ...më shumë

Mahiri dhe Hylja takohen fshehurazi në një dhomë hoteli. Cili ...më shumë

Çfarë do të bëjë Hylja për të penguar martesën e ...më shumë

Çfarë do të bëjë Hyseini kur të mësojë se Meleku ...më shumë

Kerimi vendos të rregullojë gjendjen në minierë. Çfarë do të ...më shumë

Bajrami shkon në minierë Ai u tregon të dy djemve ...më shumë

Zejnepja do t’i bëjë surprizë Hysenit në shtëpinë e fshatit, ...më shumë

Bajrami qëndron në shtëpi tashmë si pensionist. Gazetarët kapin Hyljanë ...më shumë

Çfarë do të bëjë Kerimi dhe familja e tij kur ...më shumë

Kaja sheh Hyseinin me Melekun së bashku. Cili do të jetë ...më shumë

Hylja i kërkon Mahirit të thurin një plan për të ...më shumë

Kaja fillon punë dhe sistemohet në një fermë bashkë me ...më shumë