Mahiri e merr Eminenë në Stamboll. Çfarë do të bëjë ...më shumë

Meleku vendos të pranojë Kajanë në shtëpinë e saj. Kerimi ...më shumë

Çfarë do të bëjë Hylja kur të mësojë që Kerimi ...më shumë

Xhemi dhe Zejnepja fajësojnë Hyljanë për ato qe u kane ...më shumë

Kush e ka rrëmbyer teze Eminen që askush nuk arrin ...më shumë

Hyseni ndahet përfundimisht nga Meleku.  Bade kapet me Ardën.  Hylja ...më shumë

Kerimi i blen Hyljasë lokalin ku punon Meleku. Hylja shpëton ...më shumë

Kerimi dhe Mehmeti po jetojnë diku në bregdet, por asnjeri ...më shumë

Filizi i thotë Mahirit se i kanë treguar Bajramit se ...më shumë

Me ndihmën e Mahirit, Hylja përpiqet të gjejë vendndodhjen e ...më shumë

A do të arrijë Hylja të gjejë Kerimin dhe Mehmetin? ...më shumë

Kerimi e lejon Hyljanë të shohë Mehmetin, por kjo e ...më shumë

Avokati i jep shpresë Filizit se do ta marrë djalin ...më shumë

Kerimi shkon në fermë për Bajram dhe aty përballet edhe ...më shumë

Hylja dëshpërohet kur mendon se mund t’i marrin djalin, por ...më shumë

Filizi debaton me Kerimin në telefon dhe secili betohet se ...më shumë

Hyseini darkon me Melekun. Mahiri takohet dhe kalon kohë me ...më shumë

Kerimi shkon në hotelin ku ishte Hylja dhe Mehmeti dhe ...më shumë

Mahiri më në fund arrin të gjejë dashurinë e vërtetë. ...më shumë

Pse familja Xhevher do të shkojë për vizitë në shtëpinë ...më shumë