Bajrami do të inatoset kur të marrë vesh lajmin e ...më shumë

Hyseni takohet me Melekun dhe ajo i rrëfen gjithçka. Xhemi ...më shumë

Hylja shkon në zyrën e Kerimit, por mëson që ai ...më shumë

Meleku arrin të marrë Baharin nga duart e Hyljas. Syhelja ...më shumë

Zejnep dhe Hylja thurin një plan së bashku që Hyseni ...më shumë

Mahiri ndahet nga Burçini. Me çfarë do të përballet Hylja ...më shumë

Xhemi rrëmben Baharin dhe rreh Melekun. Filizi takon Mehmetin pas ...më shumë

Mahiri dhe Hylja shkojnë të shohin nëse Xhemi kishte vdekur, ...më shumë

Zejnep dëshpërohet kur në shtëpinë e saj shikon edhe Melekun. ...më shumë

Meleku, në gjendjen e dëshpëruar që ndodhet, pëson një aksident ...më shumë

Kush është fëmija që Xhevherët kanë tanimë në shtëpi? A ...më shumë

Kerimi mëson që Melisa është e sëmurë dhe do të ...më shumë

Hyseni do të sjellë Baharin në shtëpi. Kerimi bind Melisën ...më shumë

Hylja shkuan një letër për Kerimin, por atë e merr ...më shumë

Bade dhe Arda duan te dalin ne bar ne darke. ...më shumë

Meleku zbulon se në lokalin e saj është organizuar një ...më shumë

Çfarë do të bëjë Kerimi kur të lexojë letrën që ...më shumë

Meleku e dëbon Hysenin pasi humbet fëmijën. Kujt do t’ia ...më shumë

Çfarë do të ndodhë kur Kerimi të takojë Hyljan në ...më shumë

Zejnepja është bërë më dinake edhe pse duket si e ...më shumë