Hyljan dhe Kerimin i kanë rrëmbyer, por cilat janë qëllimet ...më shumë

Hyseni vihet në kërkim të Hyljas dhe Kerimit. A do ...më shumë

Hylja dhe Kerimi arrijnë të arratisen. Kush fshihet pas rrëmbimit ...më shumë

Hylja vendos të nisë çështjen gjyqësore të divorcit, ndërsa Kerimi ...më shumë

Kerimi përshëndetet me Memon dhe Hyljan para se të niset ...më shumë

Hylja dhe Kerimi vazhdojnë me zënkat dhe gjatë takimit me ...më shumë

Familja Xhevher mëson gjithçka për Hyljan. Hyljas i fillojnë dhimbjet ...më shumë

Ndërkohë që Hylja është në sallën e lindjes, Kerimi përfundon ...më shumë

Kerimi mëson se Hylja ka sjellë në jetë vajzën e ...më shumë

Kerimi takohet për herë të parë me të bijën e ...më shumë

Dyme, vajza e sapolindur do t’i afrojë gjithnjë e më ...më shumë

Zejnep befasohet nga sjellja e çuditshme e Melekut. Kaja përpiqet ...më shumë

Xhejlani gjen pa ndjenja zonjat e shtëpisë. Ç’ka ndodhur me ...më shumë

Çfarë do të bëjë Kerimi kur të shohë Hyljan duke ...më shumë

Meleku betohet se ka parë Xhemin në shtëpi, por askush ...më shumë

Hylja dhe Kerim shkëmbejnë mesazhe në lidhje me një divorc ...më shumë

Hylja dhe Kerimi darkojnë së bashkë, por diçka ndodh dhe ...më shumë

Hyseni vuan për gjendjen e Melekut. Si do të reagojë ...më shumë

Ish-gruaja e Hazerit kthehet sërish tek ai. Atifi fillon të ...më shumë

Hazeri i shpreh Hyljas dashurinë që ka për të. Meleku ...më shumë