Meleku tregon shenja përmirësimi. Mahirin e sulmojnë me thikë.Hylja dhe ...më shumë

Hylja dhe Kerimi shkojnë në sallën e gjyqit, por a ...më shumë

Çfarë ka të shkruar në bluzën e Mehmetit që gjithë ...më shumë

Kerimi bëhet xheloz kur shikon të shoqen me Hazerin. Atifi ...më shumë

Ipeku shkon te kafeneja dhe Mahiri çmendet pas saj. Xhemi ...më shumë

Xhemi merr peng Filizin dhe e detyron të bëjë gjithçka ...më shumë

Hyseni kërcënon Hazerin. Mahiri arrin të kapë personin që e ...më shumë

A do ta pranojë Nilaji propozimin për martesë nga Atifi? ...më shumë

Hyseni dhe Kerimi përballen me një atentat të papritur në ...më shumë

Atifi shkon t’i kërkojë dorën zyrtarisht Nilajit. Filizi u tregon ...më shumë

Policia dhe familja Xhevher janë në pritje të ndonjë lajmi ...më shumë

Kush do ta sulmojë familjen Xhevher dhe a do t’i ...më shumë

A do të mbijetojë Kerimi pas një operacioni shumë të ...më shumë

Hylja dhe Kerimi bëjnë përgatitjet për të shkuar në shtëpinë ...më shumë

Si do të reagojë Syhejla kur Hylja dhe Kerimi shkojnë ...më shumë

Bajrami vendos të qëndrojë për një periudhë te Mahsa dhe ...më shumë

Filizi dhe Hylja përshëndeten me njëra-tjetrën dhe ndahen në paqe.  ...më shumë

Mahiri është dashuruar marrëzisht me Ipekun. Hylja dhe Mahiri shtiren ...më shumë

Hylja përpiqet të gatuajë për familjen, por gjithçka rezulton në ...më shumë

Mahiri grindet me Ipekun për shkak të Hyljas. Mahsa vendos ...më shumë