Melek - Episodi 28

Zehra, e dashuruar me Omerin e sheh Defnen si rivalen e saj. E mërzitur nga xhelozia për Melekun, Kadria bën një veprim me pasoja tragjike. Bashaku i kërkon ndihmë Merjemit që të regjistrojë binjakët e Melekut në gjimnaz. Do të munden Halili dhe Ihsani ta gjejnë Alpajin?

Të gjithë episodet e "Melek"

Pasi Ynzile i lutet së ëmës ta lejojë të jetojë ...më shumë

Lidhja mes Sejranit dhe Mitatit kërcënohet nga rikthimi i ish-burrit ...më shumë

Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit ...më shumë

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në ...më shumë

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim ...më shumë

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos ...më shumë

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet ...më shumë

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen ...më shumë