Melek - Episodi 65

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet që ai ka bërë në kurriz të Melekut. Prindërit e Merjemit i kërkojnë asaj të transferohet dhe të fillojë jetë diku tjetër. A do të ndryshojë Defne mendim pas bisedës me Omerin në Stamboll? Kush do të lajmërojë Fundën për takimin e tyre?

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë