Melek - Episodi 76-77

Lidhja mes Sejranit dhe Mitatit kërcënohet nga rikthimi i ish-burrit të saj. Pasi ndihet e përçmuar nga familja e Karadallarëve, Kadria vendos të ndahet nga Mahmuti. Si do të reagojë Defne kur të mësojë që Adnani do të kërkojë dorën e saj për martesë?

Të mërzitur pas mashtrimeve të Fundës dhe Alpajit, Keremi dhe Defne vendosin të shkojnë në shtëpinë e Melekut. Largimi i binjakëve prish planet për fejesë të Kenanit dhe të birit, Adnanit. Erdali, ish burri i Serjanit i kërkon asaj ta strehojë edhe pse është i kërkuar nga policia.

Të gjithë episodet e "Melek"

Sejrani kupton që nuk është aspak e mirëpritur nga familja ...më shumë

Defne kërcënon Alpajin se do ta mohojë si baba nëse ...më shumë

Kenanit i del situata jashtë kontrollit pasi i biri ia ...më shumë

Pasi mëson që i biri ka aksidentuar Defnen dhe Omerin, ...më shumë

Adnani zbulon që Defne ka njoftuar Omerin dhe kërcënon Melekun ...më shumë

Serjani strehohet përkohësisht në shtëpinë e Melekut për t’i shpëtuar ...më shumë

Edhe pse e lumtur për lajmin e shtatzënisë, Kadria është ...më shumë

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë ...më shumë