Melek - Episodi 81-82

Në miqësinë mes Kenanit dhe Alpajit krijohet përçarja e parë pasi Kenani ndihet i tradhtuar. E lodhur nga telashet e pafundme të Alpajit, Funda vendos të mos martohet me të. Ndërkohë që Meleku mërzitet dhe i kërkon llogari Alpajit që ka rrezikuar jetën e dy binjakëve, Adnani i fiksuar pas Defnes gënjen të atin se ka dalë me shokët.

Defne kupton që u ka besuar njerëzve të gabuar dhe i kërkon falje Melekut. Pasi Meleku i hakërrehet Alpajit, ai lejon që fëmijët të qëndrojnë në shtëpinë e Melekut deri ditën e gjyqit. Pasi Alpaji i tregon se Adnani ka sulmuar fëmijët e tij, Kenani vendos ta kthejë të birin në spitalin psikiatrik.

Të gjithë episodet e "Melek"

Meleku tronditet kur mëson se Bashaku ka vendosur të shpërngulet ...më shumë

Xhumali do të kthehet shtëpi. Mirzai druhet se Meleku do ...më shumë

Gëzimin që solli lajmi për binjakët e Mahmutit e venit ...më shumë

Pas debateve të ashpra me Karadallarët, Alpaji përfundon në rajonin ...më shumë

Mitati i bën surprizë Sejranit dhe cakton datën e celebrimit ...më shumë

Mahmuti shtanget kur i ati, Seit Aliu e qorton rëndë ...më shumë

Gjatë ceremonisë së përvjetorit të babait të Omerit, të gjithë ...më shumë

Ndërkohë që Keremi, Defne dhe Seit Aliu u gëzohen dhuratave ...më shumë