Një natë qershori - Episodi 49

Vdekja e Uralit i trondit të gjithë, veçanërisht mënyra e tij e vdekjes. Ndër të dyshuarit për vrasjen, është edhe Barani.
Marrëdhënia e Havinit dhe Baranit përkeqësohet, kur ky i fundit fillon ta mbajë atë të fshehtë nga sytë e publikut.

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë

Denisa takohet me Ugurin, por a do ta bindë atë ...më shumë

Dujgu dhe fëmijët janë në shtëpinë e re të Ajdënëve. ...më shumë

Çfarë do të ndodhë me Baranin dhe Kemalin përsëri? Barani ...më shumë

Barani dhe Kemali kacafyten për Dujgunë. Kjo e fundit e ...më shumë

Pasojat për Xhemalin do të jenë fatale. Duket se Ajdënët ...më shumë