Xhemali do të bastisë kafenenë e Sibelit dhe do të ...më shumë

Xhemali dhe Sibeli do të diskutojnë rreth mendimeve të Dujgusë. ...më shumë

Dujguja mendon se Sibeli dashuron Baranin dhe këtë do t’ia ...më shumë

Kush e ka vendosur bombën në shtëpinë e Ajdënve? Kumruja ...më shumë

Kumruja do t’i kërkojë Mahmutit që të bëjnë sërish diçka ...më shumë

I ndodhur në telashe, Xhemali do t’i kërkojë Baranit të ...më shumë

Merali është mërzitur së qeni femra e dytë në jetën ...më shumë

Veda do të pyesë Xhemalin për të dashurën e tij ...më shumë

Në gostinë e organizuar nga Kumruja, Xhemali do të shkojë ...më shumë

Pasi të shohë Havinin, Barani do të tronditet shumë. Si ...më shumë

Havini do të vendosë të darkojë me Xhemalin duke bërë ...më shumë

Pas disa vitesh shkëputje, Havini ka një plan për t’u ...më shumë

Lale, e mërzitur nga jeta që po bën, do të ...më shumë

Urali shkon të takojë Meralin, por si do të dalë ...më shumë

Pasi të shohë gjendjen e mikut të tij, Xhemali do ...më shumë

Aksidenti i ndodhur do t’i shkaktojë Havinit dëmtime serioze. Pse ...më shumë

Teksa të gjithë po kërkojnë Havinin, Barani do ta gjejë ...më shumë

Pasi merr vesh të vërtetën për prindërit e Havinit, Barani ...më shumë

Për t’i bërë shantazh, Sezaiu do t’i tregojë Kumrusë fotografinë ...më shumë

Kushtet e vështira ekonomike do ta detyrojnë Havinin të punojë ...më shumë