Bahari dhe Umuti nisen për të gjetur Elën te shtëpia ...më shumë

Timuri mbetet i shtangur kur sheh pamjet filmike të gruas ...më shumë

Ela kthehet në shkollë për herë të parë pas asaj ...më shumë

Iremi i dorëzon Ales kërkesën për divorc. Si do të ...më shumë

A do ta pranojë Ilkeri autorësinë e krimit përpara Elës ...më shumë

Të tjera detaje do të dalin në pah nga ngjarja ...më shumë

Ç’vendim do të marret në momentin e fundit? Ela më ...më shumë

Iremi tenton të vrasë veten kur mëson se Ilkeri do ...më shumë

Pse Haruni dhe Iremi kanë shkuar në të kaluarën te ...më shumë

Çfarë ka ndodhur një natë në diskotekë në të kaluarën ...më shumë

Ilkeri shfajësohet para Elës për fjalët e thëna në deklaratë. ...më shumë

Pas një bisede të ashpër me Ismailin, Ilkeri detyrohet të ...më shumë

Si do të reagojë Ela kur të përballet me komentet ...më shumë

Ela pëson amnezi të pjesshme pas zgjimit nga koma. Çfarë ...më shumë

Çfarë argumentesh do të përdorë avokatja e Ilkerit gjatë seancës ...më shumë

Ela zgjohet më në fund nga koma dhe të gjithë ...më shumë

Çfarë të vërtetash do të dalin në pah kur Ela ...më shumë

Si paraqitet gjendja shëndetësore e Elës pas asaj që i ...më shumë

A do t’i tregojë Ela nënës së saj për tradhtinë ...më shumë

Bahari fillon kërkimet për të zbuluar se ç’po ndodh me ...më shumë