Çfarë ka në plan Tameri të bëjë për të vrarë ...më shumë

Pas tentativës për vetvrasje nga ana e Suzanës, Kemali detyrohet ...më shumë

Kemali vendos të organizojë një festë në shtëpinë e tij ...më shumë

Pas daljes nga burgu, Kemali do të përballet me një ...më shumë

Kadiri dhe Ibrahimi arrijnë të gjejnë informacionet e nevojshme që ...më shumë

Arrijnë Kadiri, Merti dhe Iboja ta shpëtojnë Hasretin me ndihmën ...më shumë

Çfarë plani ka në mendje Ahmeti për t’i ardhur në ...më shumë

Kemalin keqtrajtohet në burg dhe Nilgyni kërkon një transferim të ...më shumë

Me manovrat e saj, Maxhideja pushon Kadirin dhe Hasretin nga ...më shumë

Pasi Maxhideja i dëbon nga shtëpia, Nilgyni dhe fëmijët e ...më shumë

Pas vrasjes së Azizit, Kemali merret si i dyshuari kryesor. ...më shumë

Znj. Maxhide thur një plan mjaft djallëzor në bashkëpunim me ...më shumë

Pas kapjes së Azizit, Suzana bëhet gati të shkojë në ...më shumë

Si do ta bindë Exheja të atin që ta shpëtojë ...më shumë

A do të zgjedhë Kemali mes dy djemve të tij? ...më shumë

Kemali shkon në takimin e punës bashkë me Suzanën, por ...më shumë

Hasretin e gëzon pa masë lajmi i qëndrimit të Ibos ...më shumë

Si do të shkojë takimi i Hasretit me Suzanën për ...më shumë

Pas martesës me Nilgynin, Kemali ka ndërmend që të bashkojë ...më shumë

Merti kalon natën te shtëpia e Sedefit pasi kishte pirë ...më shumë