Ana Letisia fillon të sillet si zonjë shtëpie në banesën ...më shumë

Ramiro hyn fshehurazi në dhomën e Valentinit dhe tmerrohet kur ...më shumë

Evaristo e kërcënon Ana Letisian duke i thënë se një ...më shumë