Zemër e pazbutur - Episodi 41

Lusia i tregon Migelit se çfarë i ka bërë Marikruzit. Do të pranojë Alehandroja t’i japë Marikruzit prokurën që ajon kërkon? Marikruzi niset për në Isla Dorada, por një e papritur do të ndodhë në avion.

Të gjithë episodet e "Zemër e pazbutur"

Oktavio ia thotë në sy Maria Alehandrës që ajo është ...më shumë

Maria Alehandra kthehet në Meksiko dhe takohet me Solitën. Më ...më shumë

Maria Alehandra i jep Raizës para që ta ndihmojë Migelin ...më shumë

Karim kërkon me çdo kusht të fitojë dashurinë e Maria ...më shumë

Djali i Migelit do të ndihet keq krejt papritur. Çfarë ...më shumë

Oktavio i kërkon Maria Alehandrës të mos e mohojë më ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Migelit se nuk e pranon dot ...më shumë

Maria Alehandra i rrëfen Oktavios se është shumë e dashuruar ...më shumë